Vem kan man lita på?

Idag klockan 10 kom sadelprovaren ut. Hon var väldigt noggrann och gav ett väldigt seriöst intryck. Hon tyckte inte att min nuvarande sadel passade hästen. Detta chockade mig till viss del då den är utprovad av en annan sadelutprovare och uppenbarligen kan man inte lita på någon:S. Louise som sadelutprovaren heter tyckte att min sadel är för svängd för min hästs raka rygg.  Vill även tillägga att hon är helt oberoende så jag köper alltså ingen sadel utav henne.
Jag provade sedan en Pessoa sadel, den passade inte alls. Sedan lade vi på Butet sadeln den låg bra men när jag satt upp så såg hon direkt att den vippade lite, den hade ingen bra anläggningsyta bak. Sist lade vi på Prestige Meredith sadeln och den låg jättebra. Jag red i den och hoppade även lite, den låg stilla och hon kände under sadeln i rörelse när jag travade och galopperade. Tyvärr blev jag lite besviken på sadeln då jag hade förväntat mig att den skulle ge mer stöd. Jag ska ev rida i den en gång till imorgon för att verkligen bestämma mig. Känner mig så osäker, vill ju inte köpa en sadel som jag inte trivs i. Förövrigt så tyckte hon väldigt bra om min häst, tyckte hon hade jättefin stor galopp och att jag hade fin sits och mjuka händer, kul ändå för jag tyckte jag red asdåligt idag haha.
Nu ska jag nog ringa Equipe och CWD och be dom komma ut så får jag se, känner mig helt lost, någon som har tips på bra sadlar som passar en rak rygg?

Den här Bruno Delgrange sadeln är sjukt fin, synd att dom är så ovanliga

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag har en passier optimum. Det är den bästa sadeln jag ridit i. Ger mkt bra stöd när man hoppar. Min häst har dessutom ganska rak rygg han oxå.

2009-07-28 @ 14:40:40
Postat av: Rebecca

Jag har både en meredith och en CWD.

Jag älskar båda men CWD'n är nog mer favorit faktiskt

2009-07-28 @ 20:01:59
URL: http://rebeccarichard.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har en prestige versilles till min ponny med rak rygg (: Den är inte så jättedyr heller.

2009-07-28 @ 20:05:24
Postat av: malin

en kompis till mig är återförsäljare av sadlar från bruno delgrange

2009-07-28 @ 21:44:26
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: Anonym

HAN håller till mellan Norrköping och Linköping.

Alltså jag har bara ridit i hans sadel och eftersom den är utformad för honom (som är 190) och jag bara är knappt 160 så var ju kåporna alldeles för framskurna för mig. Var annars en väldigt skön sadel (och snygg!)

2009-07-29 @ 07:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0