Sen kväll

Kom nyss in från stallet, hoppade i paddocken klockan 22 underbart när det blir mörkt så sent, då kan man verkligen utnyttja dygnets ljusa timmar:)
Imorgon ska jag åka till Skara och städa ut min lägenhet på alla möbler, hoppas att jag hinner ta en sväng förbi Skara hästsport men jag tror nog inte det tyvärr:( hmm får försöka tänka ihop en bra plan haha.
Nu är även Calido bokad och betald för betäckning till Irco Marco stoet, 21 000 kr kostade det för färsk sperma, om ett år eller två lär han kosta betydligt mer, är egentligen sjukt att han är så billig som han är med tanke på vilken bra förärvare han är, absolut en av dom bästa hingstarna!

Calido I the one and only:


Kommentarer
Postat av: Erika

Ja, det är jättedyrt, verkligen. Men fölet kommer ha en superstam. Högt högt avelsvärlde om det blir ett sto, om det blir en hingst finns ju alla förutsättningar till att få den godkänd :p jag menar, kan den här kombinationen så fel? Hoppas bara fölet få vara friskt!

2009-06-14 @ 09:27:15
URL: http://thoressons.blogg.se/
Postat av: Jennifer

SV: Jo, han ser ganska stor ut :P

2009-06-14 @ 12:32:21
URL: http://jennifersumar.blogg.se/
Postat av: RJ

Jeg skjønte ikke så mye. Har du inseminert med Calido eller Irco Marco?Men denne bloggen skal jeg begynne å følge med på!! Kjempespennende :)

2009-06-14 @ 13:00:02
URL: http://feita.blogg.no
Postat av: Beccs

Calido är verkligen sjukt fin :) Funderade på honom till ett av mina men lägger honom på fölisen när hon blir tre istället.

Känns som att man ska passa på o lägga lite nytt och spännande blod på prestationsstona och lite mer väldokumenterat på ungstona så fick bli Nintender till det stoet istället :D

2009-06-16 @ 06:12:16
URL: http://rebeccarichard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0