Tävling

Så imorse var det då dags för tävling igen, denna gången i Bollebygd. Började inte så roligt på hemmaplan fick slita med lastningen i ca 30 minuter, min häst har ju lite egna åsikter om det där, jag känner för att slita av mig håret varje gång, hon är som en seg kamel som inte vill gå dit man själv går totalt motsträvig, till slut var jag helt genomsvettig och då fick vi på henne. Sedan framme på tävlingen så visade det sig att den såkallade framridningen på gräs bestod av en bucklig hage i lutning som inte gick att trava eller galoppera på, ni med stora hästar vet ju hur kul det är att rida en ouppvärmd häst:S inte så.
Sen skulle jag rida upp till framhoppningen som var i ett litet mörkt ridhus med alldeles för vattnat underlag så det var lite halkigt läskigt. Jag hann galoppera 3 varv sedan sa en funktionär att jag måste rida ner det är min tur att starta! lagom kul att inte ens hinna ta ett språng, förstår inte varför dom inte släppte in mig tidigare? Så arg som ett bi travar jag ner till banan och hinner precis till det är min tur, jag vet att jag borde utgått med tanke på att jag inte hunnit hoppa något men jag känner min häst hon hoppar allt ändå. Det kändes ju att hon inte var uppvärmd men det gick bra ändå rev dock sista hindret i grundomgången blev helt fel avstånd.
Till nästa klass så var jag iaf förberedd då var jag inne i god tid på framhoppningen mamma och pappa var uppe å tjata på funktionären så jag fick gå in lite tidigare. Dock var det smärre kaos på framhoppningen med dårar som ska hoppa i hundranittio med hästar som vägrar och så gapar och gör dom massa ljud, lagom kul för ens egen häst, så jag lämnade den framhoppningen rätt tidigt.
Sedan när det var min tur i nästa klass så gick det bra kändes att hon var uppvärmd och vi blev felfria,dubbelnolla, trodde jag skulle bli placerad men sista ryttaren slog min tid, hmm inte så konstigt alla har ju så små hästar haha jag vill mest att allt ska gå lugnt till så hästen hinner svänga . Jaja kom på sjunde plats.
Är så nöjd med min häst hon är guld värd=)


Pappa hjälper till:)


Hoppas att ni har haft en lika trevlig dag som jag har :)

Kommentarer
Postat av: jojjo

Härliga bilder =)

2009-06-07 @ 22:57:50
URL: http://galenjojjo.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG

Så söt :) Hur stor är din häst?

2009-06-08 @ 06:32:40
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Jennifer

Vad roligt att det gick bra :) Vilka höjder hoppade ni ?

2009-06-08 @ 16:18:17
URL: http://jennifersumar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har ni hittat någon ny sto än?

Han är så fin din häst. Nästa häst jag köper ,när mina barn är lite större ska bli en flugskimmel.

Hur många hästar har ni hemma?

2009-06-08 @ 17:55:23
Postat av: Caroline

Det var jag som skrev....

2009-06-08 @ 17:55:54
URL: http://kringelmaden.blogg.se/
Postat av: Jennifer

SV: Tack så mkt :) Vad kul att gå upp i klasserna :DHär är en länk på hans stamtavla ;P http://www.allbreedpedigree.com/limahl-star

2009-06-08 @ 22:08:28
URL: http://jennifersumar.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG

SVAR: Oj, det var inte så litet... ;OJag tror inte det blir förräns den 2 juli (Tror jag det var), har varit lite tråkigheter så jag har inte ridit honom så mycket... :/ När blir det för din del då?

2009-06-09 @ 07:31:59
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Anonym

gud så söt häst du har! :D

2009-06-14 @ 14:46:22
URL: http://patriciamariayared.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0