Frågor

Har fått lite frågor som jag tänkte svara på......

Hej det röda scapa schabraket som var där kan inte du ta in det fast ljustblått?:D Jag älskar att ha färgglada saker så jag gillar bom flästa färgerna fast jag gillar också dom neutrala färgerna:D
Svar: kommer tyvärr inte att ta in några ljusblå schabrak då min leverantör inte har några...

skulle va väldigt kul att någon gång få se en film på dej och orianda in action! :D
skit bra blogg, keep up the good work!

Svar: tack så mycket:) det finns faktiskt flertalet filmer ute här på bloggen men det kanske inte är så lätt att hitta. Kommer blir fler filmer framöver:)

Den tredje bilden nedifrån, ett vitt schabrak, vad är det för färgkombination på det? (jag ser ju färgerna men ordning/namn på passpoalerna typ haha)
Nått tips till typ mörkbrun häst på färg på schabrak? Du matchar väldigt fint hehe:) Jag har Så dålig fantasi. Gillar rätt neutralt men samtidigt som du skriver något färgstarkt ibland också på typ passpoaler/kantband.. För mig kommer nog alltid mörkblått/marin att hålla i sig iaf:)

Svar: det Anna Scarpati schabraket har en ganska svår färg att beskriva det är faktiskt inte vitt det är mer ljusgrå/blå jättefint! sedan är det kanske 4 passpoaler på det det är typ brunt kantband och sedan brun/silverglitter/grå/brun passpoaler jag kan ta en bättre bild på det en närbild så får du se bättre:)
Till en mörkbrun häst tycker jag de flesta färger passar...kanske beige/blått med snygga glitterpasspoaler. Tycker det är väldigt snyggt med ljusa grundfärger på mörka hästar.

Vart kan man hitta Forrestiers? Vet du om Lamicells platta bara ser så lång ut på bilden eller om den är "väldigt" lång? :)
Svar: Forestier kan du hitta här tex www.horsewood.com
Jag tror nog bara att Lamicellgjorden ser ut sådan på bilden tror den är helt normal faktiskt:)

hej! har du några erfarenheter av Antares? skulle du isf kunna visa upp märket med kommentarer, produkter och ca pris? :D
Svar: Jag äger ingenting därifrån så några personliga erfarenheter har jag inte men visst kan jag göra en allmän överblick över deras sortiment:)

Ja läste på din blogg för ett tagsen där du skrev lite om hästars färger, virrvlar o sånt..;) Va dålig ja e på att förklara. Men typ att fux märrar med 2 virrvlar i pannan e lite skarpa o så.. Vet du vilket inlägg ja menar? :)Skulle gärna läsa d igen men hittar d inte.. Vilken månad va d? Tack på förhand :)

Svar: Jag vet vilket inlägg du menar jag skrev det den 4 December 2009 så kolla där:)

vill ha GG schabraket isf!:) Du har inte möjlighet att ta hem något av de andra GG schabraken:)?
Svar: Nej tyvärr inte som det ser ut just nu.

Tänkte fråga dig som har koll på det mesta ;) Vet du vad det är för märke på stövlarna som Minna hade på agilityn i Globen (http://www.hippson.se/cldocpart/72630.jpg)?
De är i brunt läder med snörning på framsidan. Känns om det skulle vara Dubarry men jag hittar inte modellen på deras hemsida..

Svar: Inte så lätt att se på den bilden, det kan ju vara ett par som hon köpt på NK eller vilken annan butik som helst behöver ju inte vara just något hästrelaterat märke, kan tyvärr inte hjälpa dig..




Kommentarer
Postat av: Maria &Pearl på äventyr

Hej, tycker du att det är helt knäppt att ha ljusblått (och mörkblått) till en brun häst? :)

2010-04-19 @ 11:27:10
URL: http://mariagustavsson.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Tycker Minnas stövlar ser ut att vara från Timberland!

2010-04-19 @ 21:34:05
Postat av: sandra

Hej! skit bra blogg du har, intressant och man blir besatt av den xD



Men jag har en fråga, vars hittar du alla scapa schabrak? länka på en massa hemsidor =D

2011-02-05 @ 15:50:42
URL: http://sandraledin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0