Som man sår får man skörda....


Ja ännu en fejkblogg har nu uppdagats nämligen rsskvaller denna blogg var sjukt underhållande när hon satt och skrev egna frågor till sig själv och kommenterade sina egna inlägg och låtsades att det var någon annan. Sedan hade hon fejktävlingar vilket inte är sjyst mot de som ställde upp på dessa i god tro. Vad är det med folk och internet egentligen, är det så kul att sitta och ljuga ihop historier och låtsas att man har hästar som man inte har.
 Rsskvaller påstod att hon hade en ponny från Tyskland som hette Nasist det tog priset alltså, vilken fantasi!
Visst har jag förståelse för att barn kan ha livlig fantasi och kanske inte alltid tänker sig för men det finns faktiskt gränser även för minderåriga. Hon slängde ur sig någon barnslig kommentar om mig och låtsades att det var någon annan som hade skrivit det haha snacka om lättprovocerad, jag påpekade bara faktum att hon snodde massa inlägg från olika bloggar. Sedan steg nog lögnerna henne åt huvudet för när hon helt plötsligt hade flera ponnyer som skulle säljas och folk frågade om varför annonserna var borttagna osv då blev det för mycket för henne så hon drog sig ur och tog bort sin blogg tur var väl det.
Hejdå rsskvaller, och ett litet tips kör ditt eget race nästa gång.
Kommentarer
Postat av: Sara

Sv. Ja det också!Vilken blogg! Pinsamt.

2010-08-31 @ 07:14:22
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Alma

Var det FAKE?

2010-08-31 @ 07:44:51
Postat av: Louise

Hon skrev flera kommentarer till mig. Om jag gjorde nått inlägg om något hon snabbt efter la upp på sin blogg så fick jag många kommentarer om att min blogg suger, jag härmar henne, jag är dum i huvudet, jag är en idiot... Mycket skum tjej som tiggde uppmärksamhet.

2010-08-31 @ 07:54:50
URL: http://reitsport.blogg.se/
Postat av: carrooo :)

sv: så hon hade ingen tävling, hon bara fejkade? :O :/

2010-08-31 @ 07:57:57
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Lina

jag förstod att den var oseriös ganska snabb då en tävling för ganska länge sedan aldrig fick någon vinnare. så tråkigt det är! alla får ju börja på noll

2010-08-31 @ 08:23:31
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Matilda

Det var skönt att den försvann, tycker annars att det överlag är trevlig ton bland ridsportbloggarna om man jämför med mode tex. Men en människa kan förstöra så himla mycket!

Hon skrev någon kommentar till mig om att jag skulle sluta härmas då jag postat bild på några träns. Det hon hade glömt var att det inte var samma bild, för jag hade tagit min själv (hon hade en produktbild) och framförallt, det var inte samma träns haha. http://showjumper.blogg.se/2010/july/de-har-transen-ar-sa-sota.html#commentNej, usch och fy för sådana som BARA vill provocera och vara otrevliga.

2010-08-31 @ 08:56:05
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Erika

Instämmer helt och hållet!

2010-08-31 @ 09:15:30
URL: http://thoressons.blogg.se/
Postat av: Micka

Måste säga att det är lite tråkigt att den bloggen är borttagen.

Som du skrev, den var ju så underhållande och gav mig alltid ett skratt!:P

2010-08-31 @ 09:39:06
URL: http://lallisen.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta pga dessa bloggar. Själv tittade jag inte in på den bloggen mer än ett fåtal gånger, men det är skönt att folk som ljuger inte kommer undan med det.

2010-08-31 @ 09:42:50
URL: http://sofiejakobssons.blogg.se/
Postat av: Bella

sv: Ja det blir lite klassiskt stilrent "guldbling", lyfter HG tränset lite och matchar med HG-brickan på andra sidan:)

2010-08-31 @ 10:53:26
URL: http://horsesideonlife.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja sjukt skönt att bli av med den bloggen. Sen kan jag inte fatta at det faktiskt fanns folk som gick på det hon skrev. Men allvar, hon måste ju varit mytoman alltså!

2010-08-31 @ 11:17:59
Postat av: Ida Norlin

Haha så rätt.. Skönt att slippa bloggen. Det var lite underhållande för mig som bor i Linköping att läsa om de ställena hon skrev om, och om någon ifrågasatte att de gårdarna inte fanns så blev de idiotförklarade..

2010-08-31 @ 12:14:17
URL: http://inhast.blogg.se/
Postat av: Lamia - Hästsport

Alltså namnet Nazist var ju det värsta :P vilket liv folk har

2010-08-31 @ 18:32:59
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hallå.. ffan va patetisk du är.. inte för att jag är någons sida. men du måste vara desperat. man skriver inte så om några personen, spelar ingen roll om man inte gillar dom eller inte! sen vet jag att amanda larsson finns på riktigt och hennes vita dponny heter azizth. hon bor utanför linköpng typ.. mot vikingstad vvid berga/slaka och det finns en gård mot berga/slaka som heter berga gård.

skriv inte saker ni inte vet, jag är inte på någons sida men nu tycker jag att du har gått för långt. du har inte så bra blogg du heller om du förstöker säja det:P

2010-08-31 @ 19:30:51
Postat av: Emeli

Hur kul kan det vara att driva en blogg baserat på en fantasi egentligen? ):

2010-08-31 @ 19:58:55
URL: http://solitarymoment.blogg.se/
Postat av: klara

jag va me i hennes facebookgrupp för att få va me i tävlingen, nu skriver hon såhär:

Jag säger bara herregud internationalshowjumping. Hur sjukt i huvudet får man vara? Mobbning på nätet?! Helt sjukt.. patetiskt och jag orkar egentligen inte ödsla tid på henne.

Varför ens skriva ett inlägg att jag kommenterar min egna blogg? Eller att jag skriver hora till henne oss låssas att det är någonannan? Jag sku...lle aldrig ödsla en sån tid för henne.. aldrig!

Fortsättning.. och dedär med att jag kommenterar min egna blogg, jag har aldrig gjort det. och sen hur ska ni veta det om jag nu skulle göra det?... palla avensjuka människor som försöker göra sig stor genom att hitta på saker. jag kommenterar varken mina egna inlägg eller skriver skit om andra folk, finns inte i min värld.

Fortsättning, är du så avensjuk för att min blogg var större än din eller? för att läsarna gillade min blogg mer än din?! sök hjälp hörru.. du verkar inte må bra! sen att jag hittar på platser i linköping som inte ens finns?haha, jag bor mot vikingstad, vid berga/slaka, och berga gård finns det något som heter ;) de va...r nämligen tilsalu för ett tag sen på hemnet.se innan dom bestämde sig att dom ville fortsätta igen.

2010-08-31 @ 20:06:19
URL: http://klaralevenstam.se
Postat av: Anonym

Alltså den tjejen är inte frisk i huvudet, hon borde få hjälp.2010-08-31 @ 20:26:20
Postat av: vickan

men det är ju synd om henne. hon är ju bara en liten omogen unge som är avundsjuk på dina fina hästar och utrustning (vilket man förstår). pinsamma pinsamma stackars tjej!

2010-08-31 @ 22:36:39
Postat av: Sätilaryttaren Emma- Stolt varmblodsägare =)

ni som säger att hon kommenterade elaka kommentarer på era bloggar ni har aldrig tänkt att det kan vara vem som helst?

2010-09-04 @ 15:03:50
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0