Senaste numret av Equipage

Någon som har det senaste numret av Equipage eller om det var Hippson? Såg att det var en artikel om bett speciellt olika Teun van riel bett bl a Flippanbettet och Mikmarbett. Var artikeln bra?Jag bara måste köpa den tidningen och läsa vad det stod.


Kommentarer
Postat av: Jessie

Jag har den. Vet dock inte om den tillförde just mig så mycket...

Inga nyare rön mao :)

2010-06-28 @ 14:28:02
URL: http://www.metrobloggen.se/ryttarliv
Postat av: Fanny

Jag hade stora förväntningar på artikeln, men blev grymt besviken. Det var alldeles för lite information och han rekommenderade bara en massa konstiga bett. Jag hade ju gärna velat veta mer om dessa bett eftersom jag aldrig träffat på dem förr och inte vet hur de värkar.

2010-06-28 @ 22:20:12
URL: http://fnozie.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej!

Upplevde en intressant sak när jag var i tyskland och jobbade sommaren 2006. Där red man alla hästar med antingen mikmar (dom hade 3 st som alla delade på) och de yngre hästarna reds på tränsbett med graman. På frågan varför de red i princip bara på mikmar fick jag svaret att "det är lite inne nu i tyskland, man kan jämföra dom med foppatofflorna, trenden kommer att dö ut om några år. När den gjort det får vi nya bett från våra sponsorer som vi får lärar hästarna att gå på"...

Kan tilläggas att det var ett stall med ca 50 ung/försäljningshästar och ca 5-6 egna tävlingshästar som gick svår hoppning.

2010-07-07 @ 09:40:41
URL: http://sofiasweard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0