Det var nära ögat...

det kunde slutat illa idag. Skulle rida innan och precis när jag suttit upp och skulle rida ut på gårdsplan så vill inte Orianda gå mot garaget..suck vad är det nu tänkte jag, så jag vände om och försökte igen, hon ville fortfarande inte gå. Så hör jag hur det plötsligt låter jättehögt fattade inte vad det var för ljud, ett flygplan?maskin? så ser jag hingstarna komma springandes i full galopp jätterädda då ser jag hur det rasar ner massor av snö från garagetaket jag hann tänka nu är det kört, då vänder Orianda om och ja det går varken att stanna eller styra så hon styr till slut rakt mot trästaketet och tänker hoppa när hon helt plötsligt inser att det är en stor snövall framför staketet och hejdar sig och sätter ner benen rakt mellan plankorna på staketet då får hon panik och reser sig rakt upp. Till slut får jag stopp på henne och hon är helt vettskrämd. Jag rider ut i paddocken och ringer mamma för att hon ska komma ut och kolla om Orianda skadat sig då senskyddet fram har vridit sig helt om och det hade gått upp flisor på staketet. Som tur var fanns det inga skador, tur att jag alltid rider med skydd!
Som sagt snö som ramlar ner från tak är Oriandas största skräck, om det händer när hon är inne i stallet vill hon inte gå ut och står och darrar så inte konstigt att hon blev så rädd stackarn.

Kommentarer
Postat av: Flyinguphigh - En ringrostig ryttares dagbok

Men usch! Tur att allt gick bra i alla fall :)

2010-03-20 @ 11:39:47
URL: http://flyinguphigh.blogg.se/
Postat av: Lisa Härdén

Usch otäckt!

2010-03-20 @ 11:50:11
URL: http://lisaharden.blogg.se/
Postat av: ebba

Gud vad läskigt! inga skador på henne, men hur ser staketet ut?

2010-03-20 @ 19:01:38
URL: http://brejjk.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Tur att allt gick bra! :)

2010-03-20 @ 22:29:30
URL: http://calleojag.blogg.se/
Postat av: Lola

Vilken enorm tur i oturen ni hade! Det kunde ju ha slutat hur som helst!Hittade din blogg ikväll, massa kul utrusnings-läsning för prylgalna mej :) Nu undrar jag om du rider med säkerhetsväst? Hurdan isf? Du verkar ha stenkoll på läget och jag tänkte skaffa en tipperary, vet du var man kan få den billigast?Tacksam om du orkar/hinner svara! :)

2010-03-20 @ 23:55:54
Postat av: Tina - Born "Bornis" Late

Usch.. aldrig roligt sådant..

2010-03-21 @ 02:23:59
URL: http://bornlate.blogg.se/
Postat av: Hanna

Usch kunde slutat illa !

2010-03-21 @ 12:08:17
URL: http://brusella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0