Frågor

Fick frågor från några läsare som jag inte hunnit svara på. Ibland missar jag frågor, ber om ursäkt för det, men fråga bara igen isåfall om jag inte svarat inom 2 dagar.
Helena frågade:
Hur går de med webshoppen? :) Ser verkligen fram emot den! :)
Svar: Det ser jag med fram emot. Tyvärr har jag råkat ut för en del tråkiga saker som har förstört en hel del. Tex så ville vi inte ha lokalen längre som vi skulle ha pågrund av personliga orsaker. Det innebär att vi inte längre kan ha Equalityline som grossist eftersom de har det som krav att man måste ha en butik. Men då jag har kontakter i Belgien så har jag löst det på ett annat sätt. Det blir alltså ingen butik utan bara en webbshop tillsvidare. Så jag ska bara registrera företaget och göra en webbshop sedan är det bara att köra igång:) De märken jag kommer ha direkt vid start är b la Dyon, GPA, Ariat, Lamicell, Horseware, Kingsland osv. Andra märken som tex CWD, AS, RG, Christina Sports mfl kommer jag kunna erbjuda först senare då min grossist inte har dessa och alla har ca 50-100 000 kr som första order.

Tilda frågade:
Vart beställde du Dyonschabraket?
Svar: Köpte det från www.ridsportbutiken.net :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vad spännande och kul med webbshop! :)

Hoppas på bra priser och bra utbud så har du absolut en kund ;)

2010-03-24 @ 23:22:13
URL: http://eliinsofiia.webblogg.se/
Postat av: malin

tack så mycket:D Hoppas att jag och Larven kan klättra en bit i klasserna så småningom.sjukt nice om du startar en web-shop!

2010-03-25 @ 08:11:41
URL: http://mallizzp.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: Oj knasigt att det inte fungerar. Länkar till lite inlägg med bilder:http://ussing.blogg.se/2010/february/kvallsfodring.htmlhttp://ussing.blogg.se/2010/march/lillhingsten.htmlDär kan du se hur nätt han är. :)

2010-03-25 @ 09:16:18
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: Lamia

Längtar tills du får webshop! :D ska du få hem någon Kingsland Isabelle tröja?

2010-03-25 @ 11:21:46
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0