Planering

Det är inte lätt att planera ridningen nu...just när jag tror att vädret inte kan bli värre så är det nu isgata! Vet inte vad jag gör snart, det går inte att rida i paddocken för det är 1 m snö där med skare. På gårdsplan är de nu isgata och i skogen är det också jättemycket hård snö. Har tänkt åka iväg till ridhuset och hoppa lite någon dag i veckan, antingen onsdag eller på fredag för på lördag ska jag tävla, vet dock inte hur jag ska kunna rida de resterande dagarna iveckan...får försöka att grusa och salta ännu mer...börjar fundera på att avanmäla mig:( är så trött på att bo där jag bor där ingen kan ploga paddocken för att det är en stor snövall ivägen som kräver att en grävskopa får bort den så när grävskopan äntligen kom så kom den inte uppför backen så det blev inget med det... fan jag ger snart upp och går i ide....Lyx er som har ridhus eller iaf kan ta er till ridhus som slipper be någon köra er som inte vill egentligen och nästan aldrig kan:(


Kommentarer
Postat av: Ryttarliv - Hästtidningen på nätet

Välkommen till Ryttarliv och tävla!

2010-03-06 @ 20:56:53
URL: http://www.ryttarliv.se
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Det låter som bra märken och bra tankar! :) Jag gillar dessutom när butiken håller sig uppdaterade på nya produkter och mode, vissa butiker har liksom samma gamla gråa saker som funnits där i 10 år, och då är man inte särskilt sugen på att köpa något!... :S Kul att du ska öppna egen webbutik förresten! :)

2010-03-06 @ 21:16:42
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Clara

Det suger att inte ha ridhus!! Lycka till på tävlingen. Hos mig står allt still pga av skada (på mig inte hästen som tur är)

2010-03-06 @ 21:26:59
URL: http://diabetikern.blogg.se/
Postat av: Caroline

Svar: Inte inne i affären finns det ingen X-full, men kan ju fråga om det går att ta hem =)Ja det suger verkligen att inte ha ridhus,, när jag red ut idag så fick jag hoppa av flera gånger för min häst halkade så med bakbenen.

Har ändå på 4 broddar på varje sko.

Lycka till på tävlingen och vart är det någonstans?

2010-03-06 @ 21:59:14
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: Amanda

underlaget förstör verkligen!:P

2010-03-06 @ 21:59:29
URL: http://amandaspetterssons.blogg.se/
Postat av: Caroline

Den finns bara i cob och full.

Hittade det själv, fast det vet ju du redan att den sidan finns ,Ha,ha =)

http://www.johnwhitakerintltd.com/product_detail.cfm?id=WHCS

2010-03-06 @ 22:05:44
URL: http://ridemyhorse.blogg.se/
Postat av: Amanda - allt går om man bara vill

Usch, känner igen det där med körandes av transport :/

2010-03-06 @ 22:53:01
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/
Postat av: Matilda

öööh haha INGEN aning. Fick med nån CWD creme som är jättebra att smörja träns med men jag gör inget med mina sadlar förutom att jag torkar av dem med lite Veredus tvålspray nån gång när de blivit för dammiga hehe.

Jag kan fråga Monica om du vill?

Hur har din helg varit? Kram!

2010-03-07 @ 10:18:43
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: MLI - VINN FÅRSKINNSLUDD TILL GRIMMAN

Hejsan!

Har en tävling i bloggen just nu där du kan vinna ett luddset till grimman, så du slipper skav på hästen! :) http://mlidahlgren.blogg.se/2010/february/tavling.html#commentHa en bra dag!

2010-03-07 @ 11:39:46
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: vickan

sånt där är så segt. jag som klagar på att jag rider i ridhuset för mycket men när allternativet är att inte rida alls känns det ganska skönt ändå. vi har iaf rätt bra plogade vägar där man iaf kan skritta och trava lite i skogen, men just nu ser min variation av underlag mest ut så att jag försöker rida varannan gång i varje ridhus ;)

2010-03-07 @ 12:54:24
Postat av: Lina

Du får ta BE-kort! (I) :D

Det har varit riktigt drygt att behöva köra till ridhuset hela vintern, även om jag kan köra själv och ta med två hästar åt gången. Men nu är det ÄNTLIGEN snöfritt på vägarna, så vi kan iaf skritta och trava lite ^^

2010-03-07 @ 13:31:14
URL: http://equilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0