Sänkt pris!

Eftersom det är så segt att sälja sadeln har jag nu bestämt mig för att sänka priset till 17 500 kr! Helt sjukt egentligen men det är så svårt att bli av med sadeln, alla verkar vilja ha jättebilliga sadlar i alla köpesannonser?


Kommentarer
Postat av: lea

Fattar heller inte det, det är kanske för att när man väl bestämt sig för att köpa begagnat istället för nytt så vill man att det ska skilja mer än "bara" några tusenlappar.

Jag la 20 för min CWD (lätt beg) men där kände jag att det var ok då den var 2 år gammal, i perfekt skick och samma modell kostar 32 ny.

Men om jag skulle ha en till Presige hade jag nog hellre köpt en ny, eller prutat ordentligt på en beg.

Men det SUGER, ska själv sälja en Prestige Meredith och vet att det inte kommer bli lätt att få bet.

Hoppas du får loss lite cash för den snart iaf :)

2010-11-22 @ 15:14:25
Postat av: Angelica Martell

Hej! Jag har precis köpt ridhäst och är intresserad av din sadel! Bor dock på Gotland och vet inte direkt om jag vågar köpa utan att prova först, 36 i bomvidd låter mycket? Räknas det som extra wide? Min nya är inte så jättegrov och stor så, själv är jag ganska lång med långa ben. Svårt att veta om den passar, tror inte den finns i butiken på gotland heller men, har du något förslag hur man kan göra? Du kan maila så kan vi diskutera över mail istället. MVH Angelica

2010-11-22 @ 15:33:49
Postat av: Jennifer

Hade samma problem när jag skulle sälja min Prestige. Inte alls kul! Det slutade med att jag behöll den som extrasadel istället. Hoppas du hittar en köpare snart..

2010-11-22 @ 18:58:25
URL: http://jmwrider.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hade samma problem när jag skulle sälja min Prestige. Inte alls kul! Det slutade med att jag behöll den som extrasadel istället. Hoppas du hittar en köpare snart..

2010-11-22 @ 18:59:45
URL: http://jmwrider.blogg.se/
Postat av: jmellstrom

Vad är det för mått på den sadeln ?

Vi kanske kan göra en liten affär... ;)

2010-11-24 @ 07:45:30
URL: http://jmellstrom.wordpress.com
Postat av: Yasmine

Jag är sugen på just en sådan sadel som du har, dock har jag båda mina andra på annons och inte en kotte har ringt på dem så här sitter jag med två Morris & Nolan som inte används.. :/ Hoppas du får din såld ändå!

2010-11-24 @ 11:05:22
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0