Frågor

Hanna om Sista sakerna:
Kan du tipsa om träns som matchar prestiges gamla tobacco färg?
Svar: Om det matchar exakt vet jag inte men CWD har en ljusare brun färg, även Ovation har det. Annars kan kanske träns i färgen New market passa?Klara om I just can´t get enough:
J van D, med svenska flaggan (finns va?), sjukt snyggt! sen gärna ett schockemöhle, och ett equiline. när kommer scapas nya kollektion?
Svar: Ja svenska flaggan finns på J van D schabraken, de är dock något dyrare. Scapas vinterkollektion kommer i slutet på oktober/början på november, närsomhelst med andra ord. Spännande!

emma om I just can´t get enough:
kan du ta hem J van D schabrak & sälja? :)
Svar: Nej tyvärr, det skulle inte bli billigare hellerLena om Övergiven..:
kan du inte lämna iväg henne tidigare då, till den som skulle ha henne :)? Inte min sak, men bara ett förslag :)
Svar: Tidigaste som går är på söndag då kommer Matilda och hämtar henne, jag hoppas min syster kan rida henne iallafall dagen innan.


Anonym om En liten lista...:
Hej!
Vet du någon sida som har bra utbud av saker från Hv Polo, är intresserad av både benskydd & schabrak. Helst en svensk, men finns det inte så går utländska också bra ;) Tack på förhand!
Svar: Vet ingen svensk webshop men svensk ridsport har annars mycket HV polo.
Här finns en del annars www.sellaport.com www.xanthos.beSoifa om En liten lista...:
Hej! Vet du vart man kan hitta längre och nättare/smalare söljor till snokremmen? Ska köpa en repnosgrimma och vill inte att snokremmen ska sitta så högt upp.. Gillar heller inte hur dom där stora breda söljorna ser ut :/
Svar: Bra fråga, de flesta söljor som köps lösa är ju ganska breda, sedan är det svårt att bilda sig en uppfattning av hur bred den är om man bara ser en bild men här fanns en variant med knapp men den är inte supersmal www.equipeo.com här finns en smalare men då följer okså underremmen med www.cheval-shop.comErika om En liten lista...:
Kan inte du ta in John Whitaker Training Trousers? Tror de kommer sälja som smör :)
Svar: Nej, tyvärr inte, förstår inte riktigt hysterin över de byxorna tycker själv inte att dom är snygga, de är ju som mysbyxor/ridbyxor? Klart alla tycker olika, dessutom är dom väl på väg bort så vet inte ens om det skulle gå att ta få tag på så många.


emma om Ännu en sida:
Hej jag undrar om du vet vart man kan hitta det sjusblåa scapa schabraket tror det e 2009 collektion men e inte säker och vet du vad det heter asså färgerna?:)
Din blogg är bäst:D
Svar: Tack:) Vill du veta alla färger eller bara den?Om du menar den färgen jag tror så heter den Angelblue eller babyblue på vissa ställen finns tex här www.ruitersport-zadel-winkel.com och här
https://schimmelreiter.1a-shops.eu/

towe  om Ännu fler Scapa tips:
hej asså kan man ens importera det till sverige hur gör man isf?:)
Svar: Ja det är inga problem, du får läsa vad det står på sidan, ibland får man maila för att få veta fraktkostnad och betalningsuppgifter så du kan föra över pengar och ibland är det betala med kort som gäller.


Mathilda om Ännu fler Scapa tips:
snälla kan du tipsa om bra sidor där de har animo kavajer, kram<3
Svar: Kolla på http://www.reitsport-cavallini.de/ och https://schimmelreiter.1a-shops.eu/


Anonym om Frågor:
ställer om min fråga ifall du missat den:P
Tänkte fråga dig med om du vet någon sida som säljer animo ridbyxor i juniorstorlekar?
 Eller något annat märke som också har stretch längst ner istället för kardborre
(och väldigt gärna helskodda med)? Har sett både equilines och euro-stars men bara i damstorlekar..
 Har verkligen letat ihjäl mig! För visst finns det väl, iaf animo?
Svar: Animo har ner till 32 i dam och det är rätt litet men de har också barnstorlekar så de ridsportaffärer som har Animo borde kunna ta hem det åt dig här finns annars www.reitershop.luessing.de


Alma om Frågor:
Hej! Jättebra blogg är det du har. Har en fråga, vet du var man kan hitta en röd equiline jacka, en sådan där de står Equiline med röd text över hela armen? Billigast. Gärna svensk och engelsk sida om du har det :)
Svar: Jag har feber så kanske därför jag känner mig lite allmänt förvirrad men ska jackan vara röd med röd text?

johanna om Frågor:
vet du va hästarna ligger på för priser på den sidan? :D
Svar: Det varierar såklart men skulle säga att det oftast brukar vara från 60- 200 000 kr de jag har lagt ut i bloggen iallafall.


Kommentarer
Postat av: Matilda

Hahaha I LOVE YOU! Självklart, självklart är det de översta skydden som gäller. Ser ju vem som helst! (Utom de som röstar haha)

2010-10-21 @ 19:40:34
URL: http://showjumper.blogg.se/
Postat av: Klara

Tackar! :) Förresten, vet du vart Schockemöhle-schabraken säljs i många färger? Har googlat men får bara upp jättedåliga sidor.. :/

2010-10-21 @ 21:14:23
Postat av: Sara

Ridsportbutiken.net säljer hv polo!

2010-10-21 @ 22:10:19
Postat av: Alma

Förlåt! Jag är nog lite sjuk själv, haha. Menar såklar en röd equiline jacka med stor vit text över ena armen :) Undrar även om billiga läderskydd? Sådana med flera spännen. Tack! Hur går det med din hemsida, längtar så!

2010-10-22 @ 08:21:06
Postat av: Sofia

Tack så jättemycket för att du svarade :D Är inte så hemma på webbshoppar i andra länder ;) Tycker det är konstigt att det ska vara så svårt att hitta en längre smalare sölja! Jag är väll en av få som kanske verkligen bryr mig om hur en sån meningslös sak ska se ut haha

2010-10-22 @ 10:26:59
Postat av: nelly

kan inte du ta in dyon tränsen med platt nosgrimma i brunt storlek ponny/cob ? och scapa schabrak ?

snälla <3

2010-10-22 @ 21:52:57
URL: http://ccchipper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0