Frågor

Sara om Försäljningshästar:
vad är det för sida du kollar hästar ifrån? :)
Svar: En sida som alltid har fina hästar är www.veldstar.nl dock säljs dom väldigt fort!


Anonym om Yes:
vad heter din webbshop?! :D
Svar: Tophorse men den är inte klar så det går inte att gå in på den.

Anonym om Yes:
vad heter färgen på det där scapaschabraket? är det hallon eller det röda?
Svar: Det är rött från 2008 kollektionen, här är en bättre bild på detIngrid om Dags..:
Hej. Tränset och luvan på bilden ser inte bekant ut. Är de nya? Superfina var det i alla fall :)
Svar: Tack! Vilken koll ni har på mina grejer hehe;) Jag har sålt både tränset och luvan, tränset är ett HG och luvan Schockemöhle men visst var dom snygga!
Här är en bättre bild på tränset på Rova

J om Nu & Då:
Hej, bra blogg! Tycker att du ska skriva ett inläggom dig själv, hur gammal du är, bor du ensam, hur du har råd med alla fina hästsaker som du har ;) osv
Svar: Tack så mycket, det ska jag absolut göra, kanske kan berätta lite i ett videoinlägg längre fram:)

Anonym om Nu & Då:
Vad tycker du om ryttare som är för långa för sina ponnysar men om ponnysarna inte störs av det..(man har bra balans m.m.)
Kan du inte ta upp det i ett inlägg?
Svar: Jag tycker att det är ok att rida en ponny om man är lite för lång, men inte för tung! Kan inte rekommendera att tävla om man är på tok för lång, man ska se proportionerlig ut annars kan du få avdrag i dressyren. Men oftast känns det inte så bra som ryttare om man är för lång, risken är att det känns obalanserat eller bara dumt för att man vet att det ser  lite tokigt ut. Som sagt en period kan jag tycka att det är ok om man kanske ska rida till ponnyn osv men inte sitta och rida en för liten ponny år efter år. Sedan beror det såkart på hur mycket för lång vi pratar om.

Hanna om Scapa things:
Vet du var man kan köpa J van D schabraken och dom här betten med dubbla bettringar? :)
Svar: Schabraken finns hos Toprider, www.selleriasem.it och www.tuttoperilcavallo.it och www.joshuajonesuk.com Brandonbett finns här www.tick4tack.uk.com
Bild jag tog under Falsterbo


sofia om Oförglömliga topphästar:
vad menas med barrerat? :)
Svar: Barrera är ett sätt att försöka få hästen att hoppa högre eller försiktigare, detta kan ske på olika grader av hemska sätt alltifrån att sätta nubbar eller grus i benskydden som gör ont när hästen slår i bommen till att stå vid hindret och slå på hästens ben med järnrör eller att smeta in hästens ben med ämnen som gör hästen mer känslig osv..
Det finns också el-benskydd, där man sedan via fjärrkontroll utlöser en stöt vid avsprånget, för att hästarna ska trycka ifrån och lyfta ordentligt på benen. Metoden sägs vara populär då den ger omedelbar effekt, utan fysiska skador eller substanser som går att spåra vid dopingkontroller. Det finns även hjälpmedel som kan träs på bommarna som ser ut såhär


sofie om Vad ska jag välja:
Hej, undrar om du vet var man kan köpa eskadron fleece täcket från årets vår kollektion i röd/svart med eskadron emblemet på magen i storlek 145?
Svar: Antar att du menar detta och det finns här www.tahorseware.se

 


Kommentarer
Postat av: linn

hej, tänkte höra med dig om du vet vad Large är för storlek i eskadrons fleecetäcken? Har hittat ett jättefint jag vill beställa=) Tacksam för svar så fort som möjligt:D

2010-10-16 @ 13:54:54
URL: http://linnholmbom.blogg.se/
Postat av: Alma

Hej! Jättebra blogg är det du har. Har en fråga, vet du var man kan hitta en röd equiline jacka, en sådan där de står Equiline med röd text över hela armen? Billigast. Gärna svensk och engelsk sida om du har det :)

2010-10-16 @ 15:16:00
Postat av: johanna

vet du va hästarna ligger på för priser på den sidan? :D

2010-10-16 @ 16:27:43
Postat av: Anonym

ställer om min fråga ifall du missat den:P

Tänkte fråga dig med om du vet någon sida som säljer animo ridbyxor i juniorstorlekar? Eller något annat märke som också har stretch längst ner istället för kardborre (och väldigt gärna helskodda med)? Har sett både equilines och euro-stars men bara i damstorlekar.. Har verkligen letat ihjäl mig! För visst finns det väl, iaf animo?

2010-10-16 @ 16:38:09
Postat av: Rebecca

Vilken finfin blogg du har!! Kolla in min blogg har en tävling ( veckans blogg ) anmäl er till den!!

2010-10-16 @ 18:33:08
URL: http://rebeccas-style.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0