Frågor

Det var många som frågade mig om de HV polo schabraken och Lami-cell schabraken som jag lade ut bilder på för ett tag sedan. Dessa och fler schabrak kommer att säljas i webshopen sedan så ni får svar på era frågor då eftersom ni kommer se vilka färger, storlekar, priser osv som finns där:)

Anonym om GHS dag 3:
vad kosta schabraket galet snyggt
Svar: Tack, det kostade 630 kr


maja om Hemma idag:
hallåjsan!
kommer du eller kan du ta hem Vinrött lamicell mirage schabrak? :):)
Svar: Kan inte svara på det riktigt men finns det kvar i lager hos Lami-cell så kommer jag garanterat att göra det längre fram.

mia om Made in China?:
Har du tänk på att Kina är ett värdsledande industri och teknikland, inte ett u- land
Spelar ingen roll vart produkterna kommer i från kolla på IKEA tex, de gör ju inte så mkt i Sverige eller många andra varumärken peak preformance Hans K möbler tex görs i Kina mfl. fö. är väl alla som säljer intresserade av proffit är inte du? bra pris bra arbetsförhållanden är givetvis önskvärt men det är tyvärr marknaden som styr, vi alltså.
Svar: Fast nu har jag inte sagt att det är fel att tillverka saker i Kina utan jag tycker att priset borde vara lägre när det tillverkas där, och det är det oftast förutom när det kommer till ridsporten av någon anledning. Ikea är känt för att vara ett lågpris företag så det är väl inte så konstigt att de tillverkar sina produkter i Kina.  Hade det stått made in China i en Gucci väska så hade man trott att den är fejk eller hur? Går du till Din sko så kan man ju förvänta sig att det kommer stå made in Taiwan men köper jag ett par Christian Loubutin skor så ska det stå made in France. Som Kingsland tex man förväntar sig väl ändå att det ska tillverkas i Norge pågrund av priserna och att märket är norskt?Detta är iallafall min åsikt. Det kostar inte lika mycket att tillverka en produkt i Kina som i Sverige.

Josefina om GHS dag 2:
Hej :) Undrar om du vet var man kan beställa Alessandro Albanese kavajer? Affär i sverige el. utomlands förutom gbg horseshow, falsterbo osv.
mvh Josefina
Svar: Hör med www.ride-with-style.se

Julia om GHS dag 2:
Hej! Super bra blogg. Vet du vad man kan köpa de blåa botten billigast? Jag har redan ett men behöver ett pessoa 11,5
Tack Julia
Svar: Vet inte exakt vilket märke du syftar på, menar du Trust?Finns flera som har blåa bett, eller menar du gummibetten?

Anonym om Redo med startlistan 150 börjar nu!:
Mobilbloggar du nån gång? Isf hur gör man det? Jag har en xperia x8, men det går inte att skriva nån text :/ vet du hur jag ska göra så att det funkar?
Svar: Jag mms bloggar ibland, något annat sätt vet jag inte, på min Iphone kan jag inte skriva ett vanligt inlägg, går det ens på någon mobil?  Det är bara mms bloggning som går. Om du vill veta hur man mms bloggar prova att googla, jag är dålig på att förklara:)

Lina  om GHS dag 2:
Hej! Jag har följt din blogg ett tag, och det är verkligen rolig läsning! Älskar vilken koll du verkar ha!
Har dock funderat på en grej; har du ridit/bott/jobbat i NY på Manhattan, eller finns det någon annan förklaring till bloggnamn och mejladress? :)
Ska nämligen flytta till usa om en månad och hade blivit överlycklig för lite hästtips i området!
Svar: Tack kul att du gillar den:) Nej det finns ingen förklaring till namnet på min mailadress haha. Jag har aldrig ens varit i USA även om jag såklart gillar landet. Ang mitt bloggnamn så hade jag en tanke att ha en ridsportaffär som hette så men det kom jag ju på att det var ett jättekrångligt och långt namn.

Anonym om Vad kan det vara i påsen?;):
Hej! Måste börja med att säga att din blogg är super en av dom få som jag kollar på flera gånger om dagen :) men nu har jag en fråga till dig! jag undrar om du vet vart man kan köpa lös achenrem MED fäste? (sådant fäste som är på dyon working collection med platt nosgrimma)vet att jag såg det i Scandinavium men sedan hittade jag inte tillbaka dit av någon anledning...
Så skulle bli jätteglad om du kunde hjälpa mig och hoppas det går bra för dig nu när din skada är läkt :)
Svar: Tack kul att du gillar den!
Kan finnas här
www.sellerie-chatel.com annars är det nog lättare att köpa delarna var för sig.

malin svensson  om Vad kan det vara i påsen?;):
hjälm?(:
Har en fråga eller så, jag är ute efter en animo kavaj men tycker att det är något dyra, har/kan du någon utländsk hemsida som har en onlineshop där man kan köpa den till ett bättre pris?
Skulle vara otrooligt tacksam om jag fick ett svar!
Bra blogg, Malin
Svar: Tack, kolla på schimmelreiterequestrian och reitsportcavallini

Sara om Har shoppat lite och nu kollar jag på 140 ...:
Hejsan!
Jag har en fråga som jag hoppas att du kan hjälpa mig med!
Det är så att jag ska köpa nytt träns, ett med remontgrimma. Jag har letat mycket eftersom jag vill ha ett träns med bra läder som håller och samtidigt är bekvämt. Jag hittade dyóns med tycker att själva remontgrimman är lite väl smal och även att tränset kanske är lite dyrt.
Har du något/ra tipps?
Svar: Utbudet på remontträns är inget vidare tycker jag, tycker nog att Prestige Meredith tränset är det snyggaste remont tränset men det är dyrare än Dyons förstås, vet inga billigare remontträn än Dyons som är snygga, någon läsare kanske vet?

Louice  om Luvor, luvor, luvor:
vet du vart man kan hitta de schabraket med sverige flaggan? :)
Svar: Mitt köpte jag från Italien men toprider.se har det också

Fia om Hemma idag:
Jäklar i havet vilket snyggt träns och ännu snyggare blev det tillsammans med den fina huvan =)
Får man fråga vart du köpt tränset ?
Svar: Tack, jag köpte det på Svensk ridsport för några år sedan,  tränset finns lite överallt tex här www.ryttarstugan.se

Tess om GHS dag 2:
Hej!
Skulle du kunna ta hem en jw hjälm sammet...vad skulle den kosta? ja kan betala i förskott om det är så!
Svar: Jag säljer tyvärr inte JW

natalie om GHS dag 1:
Hej! SUPER BRA BLOGG! ÅLSKAR DEN! men jag undrar om man kan köpa det där bruno ... schabraket på internet? vilken sida i så fall!? kraaaam
Svar: Tack! Det har endast varit deras sponsorryttare som fått rida med dom innan, det finns ingen butik som så men generalagent för Sverige är Maxime Boulet, kontakta honom vid intresse.

Maria om Frågor:
Tack för en jättebra blogg! Jag undrar om du vet några bra amerikanska ridsportbutiker/märken?
/Mvh
Svar: Även om det inte är märken från USA så är det andra märken som är poppis där tex Arc de Triomphe, Ovation, Edgewood, Courbette, Collegiate etc. Bra affärer tex www.doversaddlery.com www.equusnow.com www.smartpakequine.com


Jojjo  om Scapa Sports 2011:
Tar du hem det gråa Scapa schabraket med "rosa/silvrig" passpoal redan nu, och isf vad kostar det?
Svar: Nej tyvärr de släpps inte förrens i mars någon gång.

anna om GHS dag 1:
schabraket och huvan var jättefina, vad kostade dem??:)
Svar: Tack luvan kostade 599 kr och schabraket 1 200 kr



emma om GHS dag 1:
vet du vart man köper den randiga kingsland tröjan?

Svar: Vet inte vilken tröja du menar?

Kommentarer
Postat av: Amanda

Alessandro Albanese kan beställas hos UT fashion & sportswear som är från Danmark. Jätte bra service! Dock sämst på att måtta min kropp då mina skjortor ej passar trots de har måttat om mig osv. Men har bara hört gott om dem innan! Brukar dessutom vara i falsterbo

2011-02-28 @ 22:03:15
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/
Postat av: IDA

Det går visst att blogga från mobilen =)

Jag gör det väldigt ofta. Har skrivit ett inlägg där jag förklarar och visar hur man gör. Checka själv; http://ohyees.blogg.se/2010/december/hur-man-bloggar-fran-mobilen.html

2011-02-28 @ 22:25:14
URL: http://ohyees.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Konstigt med Kingsland som exempel, dom är dyrare i Sverige än nere i Holland där jag spenderade 3 månader i somras och jobbade.. Där var det rena vrakpriser jämfört med hemma. Känns som om det borde vara tvärtom?

2011-02-28 @ 23:33:59
Postat av: Alice

Vet du någonstans man kan köpa bara ett sådant achennosgrimsfäste? Har nämligen letat runt lite nu men inte hittat det...

2011-03-01 @ 01:25:47
Postat av: Anonym

Vad heter din webbshop? (:

2011-03-01 @ 08:21:55
Postat av: Cornelia

Hej!

Återigen så älskar jag din blogg, men har två frågor, och en jag skulle uppskatta svar något oehört på!



1. Min hästs ögon sitter rätt långt ut, så tränsens sidostycken irriterar hennes ögon. Dyon the differece har en variant (jag vet) men tycker ej dem är så snygga. Vet du fler träns som är deisgnade så sidostyckena sitter något längre ut?

Och sitter dyons andra träns, tex. working collection tränset, sitter de lite längre ut än vanliga träns?

2. Vilka klasser tävlar du? :D



Tack på förhand!!

2011-03-01 @ 17:14:28
URL: http://horseweekend.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Jag menade de ljusblåa gummibetten (Poponcini). Var kan man köpa de i pessoabett billigt?

2011-03-01 @ 20:12:33
Postat av: Janni

Alessandro Albanese kavajer & Tucci ridstövlar finns till försäljning i Sverige hos Stallkl / KLfashion titta gärna på hemsidan www.stallkl.se

2011-03-02 @ 08:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0