Grimmor med fårskinn

Jag föredrar grimmor med fårskinnsludd på. Vi har runt 6-7 stycken Eskadron grimmor med fårskinn på hemma. De är både snygga och förhindrar skav. Det finns inte så många nylongrimmor att välja på som är i strl X-full så därför har jag fastnat för Eskadron. Det enda negativa med dessa grimmor är att spännena rostar lite= inte så snyggt. Tror dock att de nya modellerna inte rostar i samma utsträckning.
Jag hade tänkt köpa en ny fårskinnsgrimma till Orianda på mässan och jag var ute efter den från Scockemöhle eftersom den finns i X-full och jag tycker de är finare än Eskadrons plus att det är mer fårskinn på dom. Men jag hittade inga:( trodde det skulle finnas flera affärer som skulle sälja dom på mässan faktiskt. Inte ens danska Horse house hade någon sådan grimma, de har väldigt mycket från Schockemöhle.
Kavalcade är ett annat märke som har ännu mer fårskinn på, även den undre remmen har fårskinn. Priset är ungefär detsamma som Schockemöhles dvs runt 500 kr. Tyvärr finns den inte i X-full.
Kavalcade:
Schockemöhle:

Kommentarer
Postat av: Caroline

Sv: Har också hört det om Briar avkommor. Har även hört att Baloubet du Rouet hästar är svårridna. Solo Carex avkommor är också knepiga vad jag hört, de valde ju att kastrera honom... Står en på mitt jobb som är a piece of work. Haha man hör så mycket. Det är så klart alla "dåliga" individer man hör om, de bra talas inte lika mycket om. Det är ju klart att det finns trevliga/lättridna/snälla hästar från de hingstarna också. Man vill ju gärna generalisera tror jag. Lätt att dra alla över en kam.

2011-03-04 @ 10:33:37
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

SV: Skrev i tisdags att jag ville ha pengarna på mitt konto senast idag annars anmäler jag. Jag flyttade pengarna den 17 februari, så hade ändå väntat länge då. Eriks pappa är polis så han kan nog hjälpa mig, men nu verkar hon förstå att jag menar det och jag hoppas få pengarna ikväll

2011-03-04 @ 10:36:47
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Olivia

sv:Tack :)

Ok.Skeppskatter är söta, de får så stora tassar :P. Jag hade en skeppskatt innan(som hade lite RB i sig).

Bild på min:http://moppin.blogg.se/images/2010/blommorrasmus-139_96894184.jpg

2011-03-04 @ 10:58:01
URL: http://hoppryttaren.devote.se
Postat av: Linda

Du som är väldigt insatt i detta med märken och sånt. :) Jag undrar om du vet något märke på kavaj som har långa armar över lag. Jag är smal och lång, med långa armar. En kavaj att tävla i är juh dock inte så roligt att gå upp i storlekarna för att den ska räcka på armarna. Har du något förslag på märke? :)



Superbra blogg!

2011-03-04 @ 11:17:06
URL: http://hanssonlinda.blogspot.com
Postat av: MLI - ANGLOARAB ÄGARE

sv; jag såg det:) men dom var snygga + bra pris på! :)



Jag ska nog sy på egna, tänker inte sadla om varje gång :P

2011-03-04 @ 11:21:52
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: Rebecca ♥

Hej Caroline, skulle verkligen behöva hjälp av dig. Ska köpa en present i en utlänsk webshop och blir inte klok på storlekarna och vad som är vad. Vad motsvarar tex "DR" och "VS" ?



Vore kanon om du kunde hjälpa mig!

Ang fårskinnsgrimmor så fyndade jag ett par från jacson i falsterbo förrförra året för 25 kr/st. Helt galet, de har hållt jättebra! Men antar att det var en gammal modell de sålde ut. Helt ok pris iaf ;)

2011-03-04 @ 11:40:08
URL: http://escana.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

har du alltid grimma på i hagen eller varför skav?

2011-03-04 @ 13:41:25
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Rebecca ♥

SV: Tack så jättemycket!



Just nu är jag inne på Eskadron eller Scapa, det är inget som du har hemma? ;)

2011-03-04 @ 14:22:02
URL: http://escana.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett flätat pannband från Hannas Häst & Foto!

SV: aha okej, du tänker så :) vad använder du för fårskinnspad om du gör det?

2011-03-04 @ 15:58:07
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Emma Hulander

Hej! Jag letar efter en fårskinnspadd som är tillräkligt stor för att passa en 18 tumms sadel. Jag har sett paddar som är svarta och det blev jag väldigt sugen på. Vet du var man skulle kunna hitta det? Jag vill också köpa en lös dyon repnosgrimma var kan man hitta den billigast?



Supperbra blogg värkligen :D

2011-03-05 @ 00:26:37
URL: http://emmahulander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0