Frågor


Evelina S om Tophorse har öppnat!:
Kommer du få in större sortiment? Fler märken? ridkläder,stövlar, bett, sporrar, täcken etc.
Jag vett att även du gillar horsewear, amigo,rhino,rambo etc, är det något ni kommer ta in?
Väldigt fin hemsida :) Känns lyxig! Riktigt fina schabrak!
Svar: Tack så hemskt mycket, blir jätteglad! Ja det kommer tillkomma fler märken och ett bredare sortiment. Dock kommer jag troligtvis inte att sälja stövlar då det är viktigt att det blir rätt med mått och sådant, stor risk för reklamationer. Bett kommer finnas från Pessoa och Sprenger. Fler benskydd från Pessoa och Scapa. Fler täcken kommer finnas från Lami-cell och Horseware. Men det gäller att hitta det som saknas och ha rätt märken och utbud. Ridkläder från Cavallo, HV Polo  och ev Kingsland, dock kommer butiken alltid att vara främst inriktad på utrustning till hästen.

Anna  om Succé:
Det kommer att gå superbra för er! En väldigt välplanerad sida där det är lätt att hitta med ett sortiment som man blir helt såld på!
Kommer du att ta in ridbyxor och sånt senare? Förstår att det inte går att ta in allting innan man har öppnat, när man inte vet hur det kommer att gå osv. Men om allting går bra, kommer ni att utöka sortimentet med fler märken då?
Svar: Tack så jättemycket:)! Ja det är tanken dock vet jag inte exakt vilka märken det blir isåfall men några vet jag, se svaret ovan,

Alma   om Tophorse har öppnat!:
Fiin :D Undrar som ovan om HV polo, fast om du ska sälja deras läderskydd?:)
Svar: tack! De var slutsålda i vintras men de skulle eventuellt komma in nu på våren igen så jag ska kolla upp det

Liza   om Äldsta hästen:
Gud va glad jag blev av det här inlägget! Jag har en vallack efter jasper som blev 22 år iår och det känns skönt med lite pepp att dom faktiskt kan bli äldre:). Han är en gammal hoppchampion och världens läromästare och bästa vän! Och en liten fråga, vet du hur eller om, hur man kan få reda på mera om hans bakgrund? Han är imorterad från Holland till Danmark och sedan till Sverige. tack på förhand! :)
Svar: Kul att du tyckte det var ett bra inlägg:) Jätteroligt att läsa om alla gamla kämpar. Om du vet om hans stam så kan du kika på paardenfokken.nl

Anonym om Tophorse har öppnat!:
Gud vad kul :D tänkte bara passa på att fråga ifall du kommer kunna ta hem benskydd från Hv polo? Är nämligen jätteintresserad av att köpa ett av deras rosa schabrak + rosa skydd till, men har bara hittat affärer där schabraken finns "/
Svar: Inget som jag planerat att göra men kan såklart kolla upp det:)

Anonym om Tophorse har öppnat!:
vad kostar ett RG italy schabrak ung? :)
Svar: Från  800 kr för den billigaste modellen sedan är det från 1000 kr och uppåt för nästa modell Cotton. Dessa beställningar är mer jobb och viktigt att det blir precis så som kunden vill ha det. Hur snyggt blev inte detta RG schabrak som en kund beställde och som blev färdigt i veckan? Helt lovely!


Isabelle   om Dyon:
Supersnyggt! jag kan inte hitta det på deras hemsida på nyheter inte heller på dyons hemsida.
Finns bara den gamla versionen av honeycomb med läderspänne.
Svar: Nej det är väldigt nytt änsålänge men redan denna månaden kommer det finnas i vår webshop, jag måste bara ta bra produktbilder på det först:) Orianda ska vara modell;)


Maria   om Tophorse har öppnat!:
Vad roligt! När får ni in scapaschabraken som är mörkblå med guld på? Svårt att förklara men de var i samma kolektion som de orangea och limegröna (tror jag) och du sa tidigare att ni skulle ta in de också...
Svar: Jag vet vilka du menar, de med matchande luva, kan inte svara på det exakt då vi inte beställt hem dom än, avvaktar lite men denna månaden borde vi kunna få hem dom iallafall. Roligt med schabrak som har matchande luvor!Mer sånt!

Denise om Frågor:
Oh, sorry. En tysk sida med määängder av filmer från stora tävlingar. Finns en hel del fina från Cellestial där ute i världen, tänkte visa dig några, men det kostar 60 euro om året att ha det, jag tkr dock det är värt det, men så bor jag ju här nere och har vänner eller tävlar själv på de tävlingarna de filmar.
Kan ju iaf kolla in hemsidan om du vill: clipmyhorse.de
Svar: Ok tack:) rolig sida, synd att det inte var en sida med filmer på hingstar, hade gjort vadsomhelst för att få se en film på Kalusha.

stina om Oriandas farfar:
hej! Tycker du att denna tävlingen känns trovärdig? http://hastryttaren.blogg.se/2011/may/bloggtavling.html#comment
vill vara med annars men någon måste väl sponsra ?
är den inte trovärdig tycker jag man ska gå ut med detta då det snart är 100:- som deltar!
Svar: Sånt här är svårt, även om jag inte skulle tycka den känns trovärdig så kanske den faktiskt är på riktigt?Men med tanke på hur många fake tävlingar som varit den senaste tiden, ja vissa har varit helt uppenbart så börjar man ju undra. Förstår inte hur man kan med att lura folk, men de får ju ut något av det, ex antal fler läsare och prenumeranter för att de luras. Jag har själv haft en tävling där jag själv stod som sponsor privat och lottade ut ett Scapa schabrak för att jag ville göra något kul för mina läsare, dock länkade jag till tjejen som vann det och hon lade upp bilder sedan med det på sin häst osv, men om hon inte hade haft en blogg så hade det ju varit väldigt svårt att bevisa att tävlingen var på riktigt, inte för att någon misstrodde mig men nuförtiden så är det som sagt annorlunda. En seriös tävling SKA ha en sponsor, visst kan man sponsra själv men då ska det framgå, dock finner jag det inte så trovärdigt att någon som är tex 16 år skulle sitta och lotta ut något för 2000 kr.
Jag kan inte säga om denna tävlingen är trovärdig, det är bara tjejen som annordnat tävlingen som vet om den är på riktigt eller inte, däremot skulle jag inte vara med i den själv.

Carolin om Filmer:
Hej. Kommer du sälja några magplattor i din webshop? :-)
Svar: Vi har en från Pessoa och det kommer tillkomma fler i lägre prisklass också.

Kommentarer
Postat av: Anna Elfstrand - hästblogg

jag gillar visserligen alla färger på mirageschabraken men det klarblåa är väldigt fint :)

2011-05-07 @ 13:19:09
URL: http://catago.blogg.se/
Postat av: jessica andersson

sv. om min lön har kommit in så tänkte jag beställa dyon tränset med ofodradnosgrimma & KANSKE ett scapa schabrak! :) Måste bara säga att hemsidan blev underbart snygg! riktig klass! värt att vänta på.. ;) men jag har en fråga, finns de någon möjlighet att du kommer ta in parlanti? syftar mest på parlanti chapsen (långa) imed att de finns att köpa på utlänska hemsidor för 270 euro & på svenska för 3800 (ex. toprider) så kanske det finns någon möjlighet att du kommer kunna sälja de för någon mellanpris så man slipper köpa från utlandet? :) Kram!

2011-05-07 @ 13:43:08
URL: http://swejumpers.blogg.se/
Postat av: Susanna

Kul att det går bra! Ska ta och göra en beställning när jag får pengar jag med =) Ska bara bli av med lite gammal först så jag har stor bloppis på bloggen =)

2011-05-07 @ 22:00:55
URL: http://supersus.blogg.se/
Postat av: Anonym

kommer du ta in matchande "set" m.m i ditt sortiment på Tophorse:)??

2011-05-07 @ 22:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0