Så var julen över...

Jag fick en hel del fina saker. I hästväg så fick jag en Kingslandväst, William Leistner ryktborste med swarovski och Eskadron hästgodis:)


Hittade en bild på vår hingst han är ca 6 mån på bilden. Han är e: Cardento-Irco Marco


Jag och min häst  i somras:


Deppigt värre...

Känns som en ganska tung period just nu både på hästsidan och allmänt. För många hästar i stallet och min häst har börjat krångla vid lastning igen. Till råga på allt är jag sjuk och det känns tufft just nu, vet inte riktigt vad som kan få mig på bättre humör. Som jag skrev tidigare om att Ridsport ska göra ett reportage, som det ser ut nu så kommer dom hit på måndag om det är uppehåll så vi får se vad det blir av det. Snart är det jul och jag har redan köpt en julklapp till mig själv en grön GPA speed air
Vad tycks?sen tänkte jag att jag skulle ha en liten tävling. Vinnaren vinner en Lamicell luva i storlek full, jag har måånga färger att välja på.  Om du vill vinna så skicka en motivering till varför just du ska vinna:)
här nedan är ett exempel på hur några av luvorna ser ut:


Det går även bra att köpa luvor av mig:) Priset är lååångt under marknadspriset

va ett tag sen

jag skrev här nu. Jag har varit i Globen shoppade en CWD förbygel, benskydd att ha i hagen och ett par Roeckl handskar, tyckte inte utbudet var så bra tyvärr, men snart är det dags för Scandinavium och jag kommer som vanligt få VIP biljetter från GP, så skönt att se på tävlingarna i logen istället för mitt i publiken så man slipper alla som ska kommentera. Vad har hänt mer jo Ridsport ska komma hit nästa vecka och göra ett reportage och fota, ska bli spännande:) Det kommer handla om vår avel och hopphästar.
Hittade en fin bild på Cellestial e: Cantus som ett av våra ston är dräktig med

RSS 2.0