Repris

Denna vintern börjar kännas som en repris av förra årets, snart är det lika mycket snö som då. Detta väder ställer verkligen till det på många sätt. Undra hur många tävlingar som kommer bli inställda denna vår? det var faktiskt ett rent helvete förra vintern, vi fick skotta bort stora snövallar som ramlat ner från taken för att överhuvudtaget kunna få ut hästarna ur hagen, sedan blev det så mycket snö så plogbilen hade svårt att hitta ställen där kan kunde göra vallar till slut, det bästa av allt var när han hade plogat för en 2 meter hög vall precis vid ingången till en av hagarna, lagom kul jobb att skotta bort allt måste jag säga. I paddocken gick det inte att rida till slut när det frös på men innan dess red jag i 1 m snö, lagom kul. Bilder från förra vintern
Kommentarer
Postat av: Sofia - Vinn ett Otto Schumacher pannband

Hoppas verkligen det inte blir en till sådan vinter. Men tyvärr ser det inte bättre ut. Det var inte lätt att hålla igång hästen utan ridhus förra vintern. Och att bara ta sig till stallet ibland var ju livsfarligt. Hoppas på lite mindre snö och mildare temperaturer iår :)

2010-12-19 @ 16:14:06
URL: http://eliinsofiia.webblogg.se/
Postat av: Maria o Pearl - Inte riktigt som dom andra barnen

jag tycker att snön är ganska härlig jag :)

2010-12-19 @ 16:14:23
URL: http://mariagustavsson.blogspot.com
Postat av: Sara :P

Gud, jag dör om det blir en lika vinter som förra året :O Uppe i Jämttland var det ommöjligt att ta sig fram ute i naturen.

Fast det summa är att vi har knappt någon snö nu, utan vi har istället haft -30 i flera veckor...

2010-12-19 @ 17:20:47
URL: http://saraborgbromee.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn ett John Whitaker-schabrak!

Jag gillar snön! Skönt att den kom tidigare i år så man får mer julkänsla. Jag kom inte iväg och kunde träna förrän i maj i år pga snön, men man måste ju inte tävla varje helg heller. Och då har jag inte ridhus här heller så jag kan "trimma" på vintern.

2010-12-19 @ 17:45:22
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Mikaela

Jag känner mig ganska trött på snön nu, den får gärna ligga kvar till nyår men sen säger jag gladeligen hejdå till den. Men de flesta tror/säger att den antagligen ligger kvar till mars och det är ju mindre kul. ;)

2010-12-19 @ 19:13:50
URL: http://mikaelahilbertsson.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0