Jaha

ännu en dag med REGN..suck tog in hästarna vid fyratiden för dom ville in nu sitter jag och väntar på att det ska hålla upp så jag kan rida men det verkar inte som det kommer göra det....funderar på något vettigt jag kan blogga om, tänkte jag kunde göra något inlägg om min egen utrustning frågan är bara vad? Kanske lägga upp bilder på mina tävlingsschabrak eller något hmm får fundera lite...:)

Kommentarer
Postat av: ebba johanna stapelberg

fin blogg & fin häst ! :D

2010-06-09 @ 19:33:27
URL: http://qualitys.blogg.se/
Postat av: Alma

Ja gör det, gärna vart du köpt dem också.. (A)

2010-06-09 @ 20:55:12
URL: http://gullfrid.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Ja det tycker jag du ska göra ett inlägg om:) Nu kommer jag med en fråga här igen (börjar nästan bli pinsamt med alla frågor men du brukar ju ha så bra svar haha), vet du nåt mer bra märke en pikeur som har junior(barn)storlekar eller mindre storlekar i ridbyxor? Pikeur är det enda bättre märket som finns i alla butiker runtom där jag bor och gillar dom verkligen egentligen men tycker de tappar färgen endel och finns sällan hemma i många färger (och pikeur är ju så jäävla sega att specialbeställa ifrån!). Animo, eguiline..vilket som med bra kvalité?

2010-06-09 @ 21:22:00
Postat av: my

Ett inlägg med dina favorit-set, bilder på dem (kanske när de är på hästen?) och när/var du köpt dem (t.ex. falsterbo för två år sedan) vore jättekul! :)

2010-06-09 @ 21:27:05
URL: http://myalfredo.blogg.se/
Postat av: Lina - Vinn stövelväska ifrån Kingsland!

Så trist med regnet!! Är likadant här, och är det uppehåll någon stund blir man ändå blöt av den höga luftfuktigheten. Schabraken vore kul att läsa om och se bilder på

2010-06-11 @ 09:59:14
URL: http://sallberglina.zoomin.se/blogg.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0