Sadelmagasinet

Jag försöker ju att sälja min sadel men det går segt eventuellt ska en prova den om ca en vecka, jag ska åka dit med sadeln för jag lämnar den inte vind för våg.
Har funderat lite på Sadelmagasinet som säljer sadeln åt en om man vill. Men så läste jag deras villkor 20% provision är ganska mycket tycker jag men skulle vara okej, fast när jag läste att dom lånar ut sadlarna till folk som vill prova i 3 dagar så blev jag riktigt osäker. Sadeln kan ju faktiskt skadas och nu menar jag inte att den skulle bli helt oanvändbar, det är ju därför dom har en försäkring, men om det blir en liten reva eller skav någonstans, vem står för det?Jag skulle aldrig vilja ha tillbaks en sadel med en reva på om dom inte lyckas sälja den. Sedan finns det såklart inga garantier för att den faktiskt blir såld och det känns sådär att ha sadeln borta i flera månader och massa folk kanske släpat hem min sadel och ridit runt i den i flera dagar och så får jag hem den bara ännu mer använd.
Ja jag är väldigt rädd om mina saker och tyvärr är det många som är väldigt orädda om andras saker.
Någon som har använt sig av Sadelmagasinet för att sälja er sadel?Blev ni nöjda?


Kommentarer
Postat av: Emma Fredin

Jag har sålt alla mina sadlar via sadelmagasinet. Säljer dem alltid privat eftersom att man tjänar mer på det! Men hur som helst, mina sadlar har aldrig blivit skadade och de är väldigt noggranna med att inget händer med sadeln! Om det tillkommer en repa eller likande får den som lånat sadeln ersätta detta med egna pengar när han/hon lämnar tillbaka sadeln. Så var inte rädd för att sadeln ska komma till skada! Jag rekomenderar sadelmagasinet starkt, dessutom kommer din sadel gå snabbt, just för att den är i ett bra skick och för att prestige är så eftertraktat!

Tack för en bra blogg!

2010-11-30 @ 22:29:50
URL: http://emmafredin.blogg.se/
Postat av: rebecca tengström

säljer du equiline schabrak?

2010-11-30 @ 22:34:05
URL: http://rebeccatengstrom.blogg.se/
Postat av: Edit

Jag sålde sadel via dem och är mycket nöjd! Gick snabbt och smärtfritt. De har ett brett kontaktnät och tar ju med beggade sadlar på sina sadelprovningar oxå.

2010-11-30 @ 23:03:17
URL: http://lizziesdagbok.blogspot.com
Postat av: Alida

Har ingen erfarenht av dom, men ville bara tipsa dig om Lantz Sadelkammare som har ungefär samma idé tror jag...http://sadelkammaren.nu/

2010-11-30 @ 23:14:58
URL: http://peplis.blogg.se/
Postat av: Josephine

Hejsan! Är en trogen följare av din blogg och förstår att du har lite problem att sälja din sadel:) om jag har förstått det rätt säljer du den pga. den lägsta punkten ligger fel ? Jag hade samma problem med min Versailles, och då bad min tränare mig köpa en medi-lamb pad, som är en pad man kan variera stoppningen i. Man kan höja både fam och bak, jag har somsagt höjt bak med tre inlägg och sadeln ligger nu perfa! Hoppas det löser sig och tack för en kanon bra blogg !

2010-12-01 @ 00:16:14
Postat av: Rebecca

Jag har köpt sadlar därifrån och vart mycket nöjd med dem! De har verkligen motsvarat beskrivningen och bilderna! Snabb frakt och bra packeterat.

Köpte Prestige sadlar ;)

2010-12-01 @ 08:24:29
URL: http://escana.blogg.se/
Postat av: elvira

varför säljer du den?

2010-12-01 @ 14:23:15
URL: http://viiris.blogg.se/
Postat av: Jmellström

Gud förlååt ! Fick dåligt samvete nu att jag inte har tagit bilder på sadeln.. Men min iPhone är död och mikna kamera har min bror som är i thailand (dåliga ursäkter, jag vet men...) :( Ska försöka lösa det om du fortfarande är intresserad dvs ? ;)

2010-12-01 @ 14:42:19
URL: http://jmellstrom.wordpress.com
Postat av: Susanna

Jag har sålt sadel där och är mycket nöjd!

2010-12-01 @ 20:17:50
URL: http://supersus.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag har tagit hjälp av sadelmagasinet för att justera min sadel och jag skulle absolut använda mig av dom för att sälja/köpa också! De har supermkt kunder och har gott rykte! Jag hade inte så höga förväntningar när jag såg deras hemsida men jag blev positivt överraskad =). Rekommenderas varmt!

Tack för din blogg, superbra =)

2010-12-02 @ 10:34:27
Postat av: Yasmine

Hos de som är störst på sadlar här (Uppsala) tar dem 35% i provision på sadlarna så för den sakens skull är det ju billigt, dock provar man sadlarna på plats, ingen får ta hem dem.

2010-12-02 @ 15:50:30
URL: http://yasminesriddagbok.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0