Populär blogg=kass?

Tycker faktiskt att det har ett samband. Nu är inte jag någon blogg expert så jag har inte råkoll på vilka bloggar som har flest läsare men dom som jag vet är väldigt populära och dessutom suger är:

*Blondinbella, vem vill läsa om en fjortis?

* Kenza, fattar inte grejen hon är ett fan av va dom nu heter dom fula killarna som ser ut som igelkottar i huvudet. Kanske därför hennes blogg är poppis för att hon har kass musiksmak?

* Linda Rosing, har bara varit inne på hennes blogg en gång den var så tråkig att jag inte ens orka läsa något, inga bilder ingenting, Bilder ÄR bloggen tycker jag. Utan bilder ingen blogg. Har inget emot henne som person då jag inte dömer folk jag inte känner men jag klarar inte va att höra henne prata hon läspar och sluddrar för hon har för mycket skit i läpparna, dessutom har hon opererat sig fulare än hon var innan, det är kanske en bedrift i sig, kanske därför hon är känd?

Sedan finns det inte så många bra bloggar men jag tycker Carolina Gynnings är rätt rolig, hon har iaf humor och mycket bilder, desutom en väldigt personlig blogg,kanske lite för personlig haha.
Läste även Zettermans blogg innan den var bra, synd att han slutade:( annars måste jag faktiskt säga att jag tycker att dom flesta hästbloggar är väldigt bra. Ja ni vet vilka ni är, jag brukar kommentera i era bloggar ibland:)
Vilka bloggar läser ni, vilka är bra och dåliga?


Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG

Jag håller med om att de flesta populära bloggar är gäsp-tråkiga!



Men Blondinbella tycker jag faktiskt är bra, jag gillar att hon ger så många bra självförtroendetips. Men såklart skriver hon vissa knäppa saker också, som man blir rasande över, men det är ju det dem vill att man ska bli... :S



Men sen tycker jag att resten av de välkända bloggarna är sämre än sämst. Kenza; Skittråkig blogg, orkar inte ens läsa hennes inlägg. Har nog kollat in där ca. 2 gånger i mitt liv!



Stina-Lee, nästan lika tråkig som Kenzas, förutom att här finns det åtminstone några roliga bilder/videoinlägg ibland.



Kissie, här kan vi snacka fjortisblogg! Det enda hon skriver är till för att provocera.



Bloggar som kändisar skriver bryr jag mig inte ens om att läsa mer än 1 gång, tråkigare än Kenzas.



Men sen beror det ju såklart på vad man är intresserad av, folk som inte bryr sig ett dugg om hästar tycker antaglign att våra bloggar suger... x)

2009-02-11 @ 22:13:10
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Erika

Jag tycker din blogg är rätt kul att läsa! Men så är det ju en hästblogg, såklart! Vet du några bra hästbloggar annars? :)

2009-02-22 @ 20:06:44
URL: http://thoressons.blogg.se/
Postat av: Annika

hittade din blogg nu så det är en extra! Läser inga andra hästbloggar, zettermans men som du skrevså har han ju slutat skriva.

Kul läsning här!

2009-02-28 @ 21:29:20
URL: http://tokigafian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0