Ridsportaffärer

Eftersom jag vill starta en ridsportaffär så är jag givetvis väldigt intresserad av hur andra affärer ser ut och deras sortiment. Jag har varit i dom flesta ridsportaffärer i mellansverige. Mina favoritaffärer är Skara hästsport, Sussies häst och fritid i Alingsås och Varbergs Ridsport. Skara är bra därför att jag känner dom där och dom är trevliga och dom kan fixa det mesta dom har också bra sortiment, kanske att dom borde ha mer täcken att välja på och gärna prismärka allt och även sätta ut storlekar(tänker främst på bett). Sussies häst och fritid har jag bara varit i en gång men jag blev imponerad det är en liten mysig affär men sortimentet var lite anorlunda, hon vågar gå sin egen väg, snygga täcken där finns tex det otroligt snygga Equiline täcket som jag har på bild här i bloggen. Mycket bra rea och snygga vinterjackor, köpte en jättefin Cavallo vinterjacka där.
Varbergs ridsport gillar jag dels för att dom är trevliga men dom har också sjukt bra rea!Affären känns ganska tom, jag tror jämt dom ska lägga ner affären när jag är där, men dom har ändå en del fina saker.
Sen finns det många affärer som är ganska överskattade Svensk ridsport är en tyvärr ägaren är trevlig men resten av personalen är sådär, dessutom har dom väldigt dåligt utbud vad gäller storlekar, dom hade inget täcke i strl 165 tex, inga grimmor i X-full, jag hittar aldrig det jag vill ha där. Det är en helt ok affär annars.

Vad säger ni, vilken är sveriges bästa ridsportaffär, och varför?

Sedan bara måste jag visa er vad min vän från Belgien som driver en ridsportaffär där skickade, en smygtitt på Scapas och Lamicells nya kollektion för 2009 som kommer ut någon gång i maj
En del riktigt läckra saker
kopiera bara länken
http://www.slide.com/r/HBj5kUJX3z9Bu6G8B-KrxpnbbnJlG5qD?previous_view=mscd_embedded_url&view=original


Kommentarer
Postat av: jennie

tycker ifs om svensk ridsport väldigt mycket och ägarna ger alltid bra priser på större grejor och kan oftast beställa hem storlekar,,, fast är man ute och handlar vill man ju ha det den dagen=) kan dock hålla med om viss personal är lite snurriga=/

tre hästar/my one/ hagelunds

2009-01-06 @ 00:22:20
URL: http://teamsvantesson.zoomin.se
Postat av: maria

'min' fsvorit ridsports butik är nog seg och ryttarstugan. Gillar deras webbshopper! här i luleå finns det knappt något utbud.

Men då jag var på seg före jul hade dom flera av scapa schabraken som finns på din länk? bla det med den rutan md brodyr. Kommer gå på ca 1000 kr schabrak+huva.



Jag skulle gärna se att du tipsade om dom bästa webbshopperna ;D

2009-01-06 @ 13:00:11
Postat av: caroline

hej

tack för era åsikter:)

Vissa av scapa schabraken är samma modell på bara att dom har bytt färg, medans vissa modeller är helt nya. Dom med matchande luva tex har exakt samma utförande 2008 som nu 2009 bara lite nya färger:)

Jag återkommer senare ikväll med webshoppar som jag gillar:)

2009-01-06 @ 15:25:08
URL: http://internationalshowjumping.blogg.se/
Postat av: Matilda

Sharpman har du ju glömt! ;)

2009-03-07 @ 06:21:45
URL: http://matildo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0