Har ni tänkt på

att hästbloggar inte alls är som andra bloggar? Jag menar som tex Kissies, Blondinbella osv. Modebloggar är ofta bara massa innehållslöst skryt och babbel medans hästbloggar ofta är både lärorika och väldigt ödmjuka personer som skriver dom. Jag läser faktiskt bara hästbloggar vägrar att stödja folk som inte bidrar med något. På hästbloggarna är också läsarna överlag mycket trevligare och stödjande, känns kul för det är ju trots allt mest för läsarna man skriver.
Annars inom ridsporten så brukar folk ofta beklaga sig över att det är så mycket avundsjuka och folk klankar ner på varandra men jag tycker inte att det är samma inom bloggvärlden, undrar varför det är så? Kanske för att man får en slags relation till den som skriver bloggen man läser? Folk som ofta är negativa kanske inte tycker det är lika kul att skriva taskiga saker till någon dom "känner"?
Förstå mig rätt jag påstår inte att jag känner de som driver bloggarna jag läser men ofta kanske man skriver lite sinsemellan och alla är väldigt trevliga.
De stora "kändis" bloggarna skriver ju gärna skit om varandra öppet i sina bloggar, tänk hur det skulle se ut om vi med hästbloggar gjorde så? Inte vackert enligt min mening, väldigt barnsligt faktiskt.

Min syster rider min häst:


Kommentarer
Postat av: Louise

Ja och jag måste påstå att det är så skönt att det inte är den här typiska ridsportmiljön häromkring!

2009-11-20 @ 10:39:31
URL: http://reitsport.blogg.se/
Postat av: tess

Förstår vad du menar,,blev naglarna bra?? ska ta bilder på min nya häst, jojjo har berättat eller??

KRAM

2009-11-20 @ 11:00:14
Postat av: Ronda.blogg.se- Utrustning, Tips, Skötsel, Tankar och Funderingar, Träning/Tävling och Ridsport, allt för dig och din häst!

Jag håller helt med :) Tycker att vi alltid är trevliga mot varandra och har fått en väldigt bra uppfattning av de andra bloggarna :) Alla är ödmjuka och grymt trevliga. Och som du sa, tur det annars hade det inte varit vackert!

2009-11-20 @ 11:50:57
URL: http://ronda.blogg.se/
Postat av: Jenny

Håller med dig till fullo! Jag läser med nästan bara hästbloggar med undantag för Kenza. Tycker det är jätteroligt att följa människors vardag och lära mig tips och trix av andra som har samma passion för hästar som jag har!

2009-11-20 @ 13:30:21
URL: http://hastfest.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej!

Bra blogg!

Kan du inte skriva lite om din häst, ålder, vad den gjort tidigare, vad ni har får mål 2010? =) hur kom det sig att du som är så liten och kort valde en så stor och grov häst?

2009-11-20 @ 13:39:49
Postat av: Evelina

Jag håller helt med dig :D vad läser du för häst bloggar ? Kan vara kul att få tips , kanske har man missat någon bra ?

2009-11-20 @ 19:03:30
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Sofia

det stämde riktigt bra det du har skrivit. Lite samma sak på tex. bilddagboken. Hästtjejer på nätet uppmuntrar varandra och är väldigt ödmjuka.

2009-11-24 @ 13:21:40
URL: http://kumpumaki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0