Horseware

Flera ville veta var man kan hitta Horseware täcken till bra priser. Jag har köpt de flesta av mina täcken på ebay.de och även på cybercheckout, de har riktigt bra priser men bara vissa storlekar på täckena. Även ebay.co.uk kan ha bra priser. Sedan finns det en bra sida som jag hittade nyligen nämligen www.pferdedecken-shop.de de har ibland bra rea på vissa utvalda modeller.



Kommentarer
Postat av: klara

hej ! :)

vet du vart man kan hitta denna KL jackan billigt, behöver inte vara i sverige :) Kingsland Squaw Valley Unisex Jacket

2010-08-31 @ 15:00:10
URL: http://klaralevenstam.se
Postat av: jessica

Åh Orianda+snö=sant hehe:)

2010-08-31 @ 18:21:09
Postat av: Olivia

Hejsan! Jag såg en kavaj på en tjej i helgen som jag tyckte var skitsnygg, men jag vågade inte fråga vart hon hade köpt den.. tänkte om du har koll på vart man kan hitta den. Den var kort och satt väldigt figurformat, och den var brun. På ena armen satt ett silvrigt litet märke (i metall), och jag tror det stod equiline på, och deras logga. Satt även ett märke i nacken på kragen. Istället för knappar hade den en dragkedja som man stängde den med, och på fickorna var också dragkedja. Har letat på equilines hemsida, men inte hittat den. Du har möjligtvis inte sett en sådan någonstans? Skulle bli jätteglad om du hjälpte mig, för den var skitsnygg! :D tack på förhand och tack för en grym blogg!

2010-08-31 @ 18:50:23
Postat av: Olivia

Skrev ett inlägg för typ tio muniter sen om en kavaj som jag inte hittade. pinsamt nog hittade jag den, på equilines hemsida, precis när jag hade skickat ett meddelande till dig, så ignorera det tidigare meddelandet, haha :)

2010-08-31 @ 19:24:05
Postat av: klara

haha, ja hon hade typ dragit en vinnare för swarowskipannbandet, men hur skulle hon kunna veta vilka som va med när hon raderat bloggen ? haha, säkert påhittat namn också :D

2010-08-31 @ 20:16:55
URL: http://klaralevenstam.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0