Frågor

Loppz om Scapa Sports täcke:Kommer du ta in HV Polo´s benskydd? Vet du om fårskinnet är avtagbart?
Tacksam för svar
Svar: Jag kommer eventuellt att ta hem dom dock bara bruna, tror inte fårskinnet är avtagbart.

Dg om Ridbilder:
Hej!
Undrar två saker:
1. samma sak som dom ovan, va äre för slags bett du använder och va har de för funktion?
2. Vart hittar man olika swarowskipannband som har bredare "öglor"...Har ett Dyon WC och den behöver typ 3,5cm stora öglor på pannbandet för de ska kunna passa..
mvh
Svar: Det är ett femdelat Mylerbett med tygelhakar. Då det är femdelat så är det skarpare än ett vanligt tränsbett och även mer rörligt, lite som ett Waterfordbett. Detta bett ger ett mindre tryck på tungan än tex ett 2- eller 3 delat. Tygelhakarna ger en ytterst svag gag effekt.
Det finns swarovski pannband som är till kandar som är bredare, finns på tex Skara hästsport. För mig funkar dock vanliga swarovski pannband utan problem till Dyon träns.

Nadja om Sol:
Varför padd? det har du ju inte haft förrut? :)
Svar: Köpte padden till min förra sadel, skulle prova hur den låg under min nuvarande men tyckte inte det blev så bra så jag kommer fortsätta att rida utan pad då den är utprovad utan pad.


Linda om Sol:

Hejsan, för ett tag sedan skrev du ett inlägg om hur du skötte om din sadel, tvättade och smorde och så för att hålla den så fin som möjligt. Jag har letat på bloggen men kan inte hitta det (sökfunktionen funkar ej), skulle du kunna publicera det igen? :)
Svar: Ja tyvärr fungerar inte sökfunktionen tror det beror på att bloggen håller på att flyttas över till WP. Vet inte exakt vilket inlägg du syftar på, var det min nuvarande sadel?


Emma om Somrigt värre:
Tycker du kan börja sälja saker i ponny storlek. Gillar i övrigt din webbshop men de finaste sakerna finns ju bara i full.
Svar: Nu är det väldigt svårt för mig att veta vilka saker du syftar på men tyvärr är det så att full säljer bäst, sedan kommer cob och sist ponny. Varför det är så vet jag inte men så är det. Sedan tilverkar inte vissa märken schabrak i strl full tex Scapa och Lamicell. Jag tar hem det som efterfrågas och då det är svårare att sälja saker i strl ponny så är det också svårt för mig att ta hem det. Men är det något speciellt du söker så är det bättre att du hör av dig till oss så kan du förhandsboka det så kan vi ta hem det åt dig.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0