Helgen

Det var jättekallt att rida idag, förstår inte varför inte våren kan komma på riktigt någon gång?
Denna helg ska jag och Christian fira våra födelsedagar eftersom vi fyller 17e och 18e så firar vi såklart ihop så både fredag och lördag blir det kalas. Har beställt tårta och bokat bord på restaurang, senare på kvällen blir det utgång som gäller, var jättelängesedan jag var ute, då kunde jag dessutom inte dansa utan bara sitta ner eftersom jag precis slutat gå på kryckor. Är så nyfiken på vad jag ska få i present;)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Grattis i förskott! :D

2011-03-16 @ 21:14:28
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej, jag vet att du inte vill svara på frågor om utrustning längre. Och du har min tillåtelse att skälla ut mig om du får lust. Men jag bara måste fråga eftersom du är den inom hela ridvärlden som jag känner till som har absolut bäst koll på utrustning!

Har du någonstans sett en billigare kopia av Dyon WC tränset med platt nosgrimma och en "flärp" att sätta nosremmen i? Eller nåt ställe där man kan beställa bara själva flärpen eller nosgrimman? :)

2011-03-16 @ 21:16:13
URL: http://varldenurminaogon.blogg.se/
Postat av: Amanda Lindahl

jag har undrat detta länge så lika bra att fråga ;). rider du alltid med luva hemma? isåfall, varför? snyggt eller finns det någon anledning? :P

2011-03-16 @ 21:48:06
URL: http://showjumpingbyamanda.blogg.se/
Postat av: Sara

Svar: Just det att det sitter en flärp på nosgrimman :)

2011-03-16 @ 21:48:39
URL: http://varldenurminaogon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0